ژله، ماست یا سالاد! کدامشان فشار خون را پایین میآورد؟
اگر میخواهید به مشکلات مرتبط با فشار خون مبتلا نشوید، بیشتر سراغ لبنیات بروید. از نظر محققان کسانی که بهطور مرتب و در زمان طولانی فرآوردههای لبنی
مصرف میکنند، فشار خونشان دچار نوسانات شدید و مزمن نمیشود. از نظر آنها کسانی که حداقل دو درصد از میزان کالری مصرفی روزانه آنها از ماست تامین
میشود، 31 درصد کمتر از کسانی که میانه چندانی با لبنیات ندارند، با خطر ابتلا به فشار خون بالا مواجه میشوند. البته اگر میخواهید شما هم جزو این افراد
باشید، باید به توصیه محققان توجه کنید و به جای ژله و سالاد، ماست کمچرب میل کنید.
صفحه قبل 1 صفحه بعد